American Style BBQ

“low & slow cooking” Het echte BBQen… De Low & Slow bereidingswijze is van oorsprong een Amerikaanse Barbecuetechniek, die in Nederland een flinke opmars aan het maken is. Vlees, vis en groenten worden indirect boven kolen en/of hout langzaam op een lage temperatuur gegaard. Door onze gerechten op deze manier te bereiden, bereiken wij ongeëvenaarde smaak en malsheid! De gerechten krijgen alle tijd om subtiel alle rook en smaak in zich op te nemen. En hoe “Slow” is “Slow”  nu eigenlijk? Onze Pork Belly ligt bijvoorbeeld zo’n 5 uur op de BBQ, onze Brisket wel tot 11 uur én onze procureurs, om “Pulled Pork” van te maken, liggen er soms wel 18 uur op! Dat is pas echt “Sloooooooowwww”.

Reserveer

BarBQue:

BBQ Chicken
16,95
Pulled Pork
16,95
Pork Belly
16,95
Sausage
16,95
BBQ Ribs
19,95
Beef Brisket
19,95
Keuze uit twee soorten BarBQ vlees
21,95
Keuze uit drie soorten vlees
24,95
Having it all........
29,95
BBQ Chicken, Pulled Pork, Pork Belly, Sausage, BBQ Ribs & Beef Brisket

Sharing BBQ Platters

Kip & Ribs
17,95 p.p.
BBQ Chicken & BBQ Ribs
Porky's Platter
19,95 p.p.
Pulled Pork, Pork Belly, Sausage & BBQ Ribs
We like it HOT
19,95 p.p.
Brisket chili, Sausage, Buffalo Chicken Wings & Pulled Buffalo Chicken
Having it all....& Colman's Salmon
23,95 p.p.
BBQ Chicken, Pulled Pork, Pork Belly, Sausage, BBQ Ribs, Beef Brisket & Salmon
Sharing BBQ Platters zijn vanaf 2 personen en worden geserveerd op een tafel 'Smokertje'

Bapas

Mininmaal 4 personen en minimaal één dag van te voren reserveren!
29,95 p.p.
Een variatie van kleine BBQ hapjes verdeeld over meerdere Platters
1ste ronde:
Slice of bread, gerookte zalmbuik, Bacon Bites en Coleslaw
2de ronde:
Pulled Buffalo Chicken, Sausage, BBQ Ribs en BBQ-Beans
3de ronde:
Beef Brisket, Pulled Pork, Pork Belly en County Style Frites
Extra (zoete) ronde:
4,95 p.p.
Sweet Street Dessert, Donuts, Arretjes Cake en S'mores
Bapas worden geserveerd op een tafel 'Smokertje'