American Style BBQ

“low & slow cooking”

Het echte BBQen…

De Low & Slow bereidingswijze is van oorsprong een Amerikaanse Barbequetechniek, die in Nederland een flinke opmars aan het maken is. Vlees, vis en groenten worden indirect boven kolen en/of hout langzaam op een lage temperatuur gegaard. Door onze gerechten op deze manier te bereiden, bereiken wij een ongeëvenaarde smaak en malsheid! De gerechten krijgen alle tijd om subtiel alle rook en smaak in zich op te nemen. En hoe “Slow” is “Slow”  nu eigenlijk? Onze Pork Belly ligt bijvoorbeeld zo’n 5 uur op de BBQ, onze Brisket wel tot 11 uur én onze procureurs, om “Pulled Pork” van te maken, liggen er soms wel 18 uur op! Dat is pas echt “Sloooooooowwww”.

Reserveer

Vlees Keuzes:

Beef Brisket
Pulled Pork
BarBQ-Ribs
Pork Belly
BarBQ-Chicken
Sausage

BarBQue

Keuze uit één soort
16,95
Keuze uit twee soorten
19,95
Keuze uit drie soorten
22,95
Having it all…
27,95
Bapas
27,95
Een variatie van kleine BBQ hapjes verdeeld over meerdere borrelplanken. (minimaal 4 personen en minimaal één dag van te voren reserveren!)

Koude sausjes en bijgerechten

Fritesssaus
1,75
Kruidenboter
1,75
​Carolina Mustard Sauce
1,75
Kansas City Red Sauce
1,75
Gilroy Garlic Sauce
1,75
Alabama White Sauce
1,75
Carlifonia Hot Sauce
1,75
Mississippi Comeback Sauce
1,75
Memphis Sweet & Smokey Sauce
1,75
Chimmichurri
1,75
Huisgemaakte Frites
2,95
Coleslaw
2,95
Macaroni & Cheese
2,95
BBQ-Beans
2,95
Potato Salad
2,95
Green Beans
2,95
Corn on the Cob
2,95
Garlic Rice
2,95