American Style BBQ

“low & slow cooking” Het echte BBQen… De Low & Slow bereidingswijze is van oorsprong een Amerikaanse Barbecuetechniek, die in Nederland een flinke opmars aan het maken is. Vlees, vis en groenten worden indirect boven kolen en/of hout langzaam op een lage temperatuur gegaard. Door onze gerechten op deze manier te bereiden, bereiken wij ongeëvenaarde smaak en malsheid! De gerechten krijgen alle tijd om subtiel alle rook en smaak in zich op te nemen. En hoe “Slow” is “Slow”  nu eigenlijk? Onze Pork Belly ligt bijvoorbeeld zo’n 5 uur op de BBQ, onze Brisket wel tot 11 uur én onze procureurs, om “Pulled Pork” van te maken, liggen er soms wel 18 uur op! Dat is pas echt “Sloooooooowwww”.

Reserveer

BarBQue:

BarBQ Chicken
16,95
Pulled Pork
16,95
Pork Belly
16,95
Sausage
16,95
BarBQ Ribs
18,95
Beef Brisket
19,95
Keuze uit twee soorten BarBQ vlees
21,95
Keuze uit drie soorten vlees
24,95
Having it all........
29,95
BarBQ Chicken, Pulled Pork, Pork Belly, Sausage, BarBQ Ribs & Beef Brisket

Bapas

Bapas
29,95
Een variatie van kleine BBQ hapjes verdeeld over meerdere borrelplanken. (minimaal 4 personen en minimaal één dag van te voren reserveren!)

Koude sausjes en bijgerechten

Mayonaise
1,75
Kruidenboter
1,75
​Carolina Mustard Sauce
1,75
Kansas City Red Sauce
1,75
Gilroy Garlic Sauce
1,75
Alabama White Sauce
1,75
Carlifonia Hot Sauce
1,75
Mississippi Comeback Sauce
1,75
Memphis Sweet & Smokey Sauce
1,75
Chimmichurri
1,75
Huisgemaakte Frites
2,95
Coleslaw
2,95
Mac & Cheese
2,95
BBQ-Beans
2,95
Puffed Potato & Chili
2,95
Green Beans & Gravy (sperziebonen)
2,95
Corn on the Cob
2,95